Met een warmtepomp haalt u de warmte uit uw omgeving, dus uit bodem, water of lucht. In de natuur is die energie constant voorradig, hoe gering de temperatuur ook is.

Genoeg om zelfs uw woning en sanitair water mee te verwarmen. En zo goed als gratis.

Daardoor biedt een verwarmingsinstallatie met warmtepomp een zeer hoog rendement, waardoor de hogere investering zeker wordt terugverdiend.

 

De VITOCAL 160 - A

Compacte lucht-water warmwaterboiler voor de opwarming van tapwater, ook op basis van zonne-energie

De Vitocal 160-A warmwaterboiler overtuigt door een efficiënte en plaatsbesparende warmwaterbereiding en ventilatie, maar ook gebruik van zonne-energie is mogelijk.

 

De Vitocal 200 - S

Nieuwe, compacte lucht/water-warmtepomp voor nieuwbouw en renovatieoplossingen maakt op een voordelige manier gebruik van de energie uit de omgevingslucht.

De Vitocal 200-S warmtepomp is verkrijgbaar als verwarmingssysteem of als gecombineerd verwarmings- en koelsysteem en biedt individuele oplossingen en efficiënte systemen aan voor alle toepassingsgebieden en energiedragers.

 

Belangrijkste eigenschappen:

 

De Vitocal 300-A

Compacte modulerende lucht/water-warmtepomp voor comfortabele verwarming en opwarming van tapwater met het hoogste jaarrendement.

De Vitocal 300-A warmtepomp biedt een betrouwbare oplossing voor de hoogste efficiëntie en lage verbruikskosten het hele jaar door.

 

Belangrijkste eigenschappen:

 

Voor zwembaden hebben we een aangenaam geprijsde oplossing

HEAT PERFECTOR PRO

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw zwembad, is het in ons land belangrijk dat men over een degelijke verwarming beschikt.Hiervoor kunnen wij het gebruik van een warmtepomp aanbevelen.Deze zal het zwembad op temperatuur brengen en houden tegen een aannemelijke prijs.Groot voordeel is dat een warmtepomp niet afhankelijk is van zonneschijn in tegenstelling tot zonnepanelen.Een warmtepomp hoort dus stilaan standaard bij een zwembad.Ook de aankoopprijzen zijn de laatste jaren flink gedaald,waardoor de verkoop enorm gestegen is.